Thuis

Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd

Van goede kwaliteit LEIDENE Straatlantaarncomponenten voor verkoop
Van goede kwaliteit LEIDENE Straatlantaarncomponenten voor verkoop
Geloof dat onze samenwerking langere en grotere @_@ zal zijn

—— Stanly

Ik ben werkelijk geïmponeerd met uw diensten. Waardeer het werkelijk. Vele Dank!

—— M. Luis

Dank u mijn vriend en ik verheug me op het doen van heel wat zaken met u vele jaren omdat u me altijd mijn vriend behandelt!

—— M. Rahim

U en uw teams bent zo professioneel! Wij zijn gelukkig met uw producten.

—— Nicolas Boetsch

Ik ontving de goederen, de goederen behoorlijk beschreven, goede verpakking. Ik ben zeer tevreden. Dank u zeer.

—— Nguyen

Zeer professioneel! Ik ben zeer blij om met u, Mej. Marshe samen te werken!

—— M. Rafael

Ik ben online Chatten Nu

Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd
Het vechten in Maart Certificaten Vergadering met Alger Team Opleiding Tentoonstelling met de Klanten van Argentinië Lideenheid Bezoekend Alibaba-Bedrijf Handelsverzekering Leider Opleiding Kantoorgebouw

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : sunshineopto
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 1000000-2000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 90% - 100%

Is de zonneschijn die Opto-Electronic Onderneming een snel-zichontwikkelt bedrijf in 2009 in Hongkong wordt opgericht en 2011 gelegen in Shenzhen, China.

 

Wij concentreren ons bij het ontwerpen, op de markt brengend en overzee verkoopt de handel van LEIDENE Opticaoplossingen, hoofdproducten met inbegrip van geleid lensontwerp/opbrengst/, hoge geleide macht, leidde straatlantaarnlens met PCB-Modules, leidde constante bestuurders en volledige toebehoren meer dan 9 jaar.

 

Onder de begeleiding van de bedrijfsfilosofie „Eerlijke, Concentrerende & Snelle Levering“, Opto-Electronic streeft de Zonneschijn altijd ernaar om aangepaste oplossingen voor diverse eisen tot stand te brengen en cliënten van superieure productkwaliteit en de uitstekende handelsdiensten te voorzien.

 

Ons voordeel moet de volledige delen voor geleide straatlantaarns met hoogste kwaliteit onderhouden. 12W, 28W, 30W, 50W-lens met PCB-opgezette module leds kan gemakkelijk met verschillend ontwerpen en verzoek assembleren. Ook kunnen wij customerize de geleide lens en MCPCB-Raad volgens het ontwerp van de klant. Wij zullen ons beste proberen om aan de diverse behoeften van klanten te voldoen.

 


Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren als u in onze producten en hoop geinteresseerd bent wij met elkaar konden samenwerken en een rooskleurige toekomst tot stand brengen aan onze zaken. Wij zijn oprecht om geleide bedrijven van over de hele wereld welkom te heten om zaken met ons te doen en het zou onze eer zijn als u ons bedrijf zou bezoeken. Al ons personeel zal geen inspanning sparen om u te verstrekken onze beste producten en diensten.

 

Contactgegevens
Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd

Contactpersoon: Mrs. Marshe

Tel.: +86-13510560547

Fax: 86-0755-84565811

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)